Νέα Power Ζώνη και επωφελήσου με μειωμένες τιμές !!!! Πληροφορίες στην ενότητα 'Προσφορές & Τουρνουά'

Οι διεθνείς διαστάσεις του γηπέδου squash κωδικοποιήθηκαν στο Λονδίνο στα τέλη της δεκαετίας του 1920 και ορίστηκαν στα 9.75μ. βάθος και 6.4μ. πλάτος. Ο μπροστινός τοίχος έχει μια γραμμή (front wall out line) στα 4.57μ. από το έδαφος, η οποία συναντά τις πλαϊνές γραμμές (side wall out lines) που ενώνονται με τη γραμμή (back wall out line) που βρίσκεται στον πίσω τοίχο σε ύψος 2.13μ. και οριοθετούν τα προς τα πάνω όρια του γηπέδου. Ο μπροστινός τοίχος έχει επίσης τη γραμμή του σερβίς (service line) στα 1.83μ. και ένα μεταλλικό φιλέτο 43 εκ. για να παράγει χαρακτηριστικό ήχο όταν η μπάλα χτυπά εκεί.

Το ξύλινο δάπεδο χωρίζεται στη μέση από μια γραμμή, με το πίσω τμήμα να χωρίζεται με την half court line σε δυο τεταρτημόρια τα οποία περιέχουν από ένα service box, όπως φαίνεται στο παραπάνω σχήμα.

 

Football

Γήπεδο 5x5 με τάπητα τελευταίας γενιάς!

Basketball

Κλειστό γήπεδο με παρκέ & μπασκέτες, πιστοποιημένα από την FIBA!

Volley

Άλλη μία επιλογή αθλημάτων στις Αθλητικές Ακαδημίες THREE ACTION!

Squash

Το μοναδικό στην Πάτρα εγκεκριμένο από την ομοσπονδία!

Swimming

Το μοναδικό στην Πάτρα εγκεκριμένο από την ομοσπονδία!

 

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.threeaction.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας