image

Three Action Sports Camp Καλοκαίρι 2021

Πέμ, 05/27/2021 - 11:03 Camp

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του Αιόλου Αγυιάς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί το αθλητικό camp που όλα τα παιδιά περιμένουν κάθε χρόνο. Μετά από μία παρατεταμένη αποχή από τους αθλητικούς χώρους πλησιάζει η ώρα που οι μικροί μας αθλητές θα μπορέσουν να ξαναβρεθούν στο φυσικό τους χώρο παρέα με συνομήλικούς τους, πάντα κάτω από την επίβλεψη και τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών του Αιόλου Αγυιάς, στις σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Three Action. Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, την κολύμβηση και πλήθος άλλων διασκεδαστικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων. Όλοι οι χώροι θα απολυμαίνονται σχολαστικά καθ'όλη τη διάρκεια λειτουργίας των camp και οι προπονήσεις θα γίνονται βάση των οδηγιών της Γ.Γ.Α. για το κάθε άθλημα.

Λόγω του περιορισμού στον αριθμό των αθλητών βάση των πρωτοκόλλων που ισχύουν ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2610454585 είτε μέσω e-mail στο  info@aiolosagias.gr