#1

Τι είναι ;

Personal Training Μπάσκετ

Στα 2 κλιματιζόμενα γήπεδα μπάσκετ του Three Action δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες παίχτες να βελτιώσουν την ταχύτητα και την τεχνική της εκτέλεσης κάθε βασικής δεξιότητας, ώστε να ανέβουν επίπεδο και να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις την επίτευξη των στόχων τους μέσα από σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων και μίας διαδικασίας συστηματικής δουλειάς, πολλαπλών ερεθισμάτων και αυξημένης προοδευτικά επιβάρυνσης.

Τα προγράμματα της ατομικής προπόνησης σχεδιάζονται σύμφωνα με τις αγωνιστικές ανάγκες του κάθε αθλητή. Σκοπός της διαδικασίας είναι να βελτιωθούν ή και να εξαλειφθούν οι όποιες αδυναμίες αλλά και να ενισχυθούν οι υπάρχουσες δεξιότητες, με ιδιαίτερη πάντα έμφαση στις λεπτομέρειες.

Δίνεται ιδιαίτερη βάση σε στοιχεία του παιχνιδιού όπως ο χειρισμός της μπάλας, το σουτ, τα τελειώματα, στην ισορροπία του σώματος, την βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης ενώ παράλληλα δημιουργούνται πολλές καταστάσεις “1 εναντίον 1”, ώστε ο αθλητής να εξασκηθεί πάνω στις ικανότητές του σε συνδυασμό με τη λήψη αποφάσεων. Δημιουργούνται επί της ουσίας συνθήκες με στόχο ο παίκτης να μπορεί να “διαβάζει” σε κάθε φάση όσο καλύτερα γίνεται το παιχνίδι.

Όλοι ξέρουμε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Μέσα, λοιπόν, από μία πρότυπα εφαρμοσμένη μέθοδο προπόνησης, που προσαρμόζεται στο επίπεδο του κάθε αθλητή, εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή εξέλιξη.